dissabte, 26 de novembre del 2011

Alfarràs amb la Marató de TV3

L'Ajuntament d'Alfarràs ha organitzat un seguit d'activitats pel cap de setmana del 17 i el 18 de desembre, data en la qual TV3 celebrarà la vintena edició de la Marató.

Aquest any, els alfarrassencs podrem gaudir el dissabte 17 de l'estrena de la mítica obra Grease, representada pel grup de teatre l'Acudit d'Alfarràs. L'organització, que ha estat introduint als més joves en el món de l'espectacle des de fa 25 anys, actuarà matí i tarda al pavelló poliesportiu. Per als que ho prefereixin, es planeja també una festa de pescadors per la pesca esportiva sense mort seguida d'un gran esmorzar obert a tots els participants al costat del Noguera Ribagorçana. 

Per altra banda, el diumenge 18 el pavelló donarà cabuda a una exhibició de patinatge protagonitzada per alumnes de diferents centres educatius de la província de Lleida. Per concloure la vetllada, el ball setmanal del diumenge, inciat a les 18h, vindrà acompanyat d'una llonganissada per tothom. 

En aquesta edició, el projecte solidari de Televisió de Catalunya està encarat a conscienciar a la població i obtenir finançament per a la investigació de la regeneració i el transplantament d'òrgans i teixits, operacions que poden arribar a allargar 10 anys la vida d'un pacient. Les propostes de la nostra localitat formen part dels nombrosos actes festius organitzats arreu de la nació que recullen diners i converteixen la jornada en una festa. 


1 comentari:

  1. Hola Laura. Per casualitat, ahir hem vaig trobar amb el teu blog. No sabia que existia! I realment m'ha causat molt bona impressió. Penso que la teva experiència com a "bloggera" serà molt interessant. De moment són tres mesos de blog però personalment m'ha agradat molt. Molts ànims i sort!

    ResponElimina