dimarts, 4 d’octubre del 2011

Alfarràs es mou

L'ajuntament d'Alfarràs va posar ahir en marxa una sèrie d'activitats esportives aptes per a tots els públics que s'allargaran fins al març. Aquestes propostes les ha realitzat concretament la regidoria d'esports, encapçalada pel Sr. Adrià Ramírez Trallero. Hi figuren, entre altres, cursos d'aeròbic, pilates o ball que tindran lloc a l'edifici Martí Casals nº1, un local reformat on es practicava rehabilitació. A més, els participants podran escollir entre una àmplia varietat d'horaris.

Per ara, la iniciativa compta amb la inscripció de més de trenta persones, però el termini per presentar solicituds a les oficines de l'Ajuntament no ha acabat tot i que els cursos hagin començat.

Aquestes activitats esportives són una mostra de l'actitud activa adoptada per l'actual equip de govern, qui davant del fosc panorama de retallades procura continuar fent suggeriments per satisfer totes les franges d'edat. A més, està impulsant una sèrie d'activitats extraescolars que ja compten amb un total de 100 alumnes.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada