dijous, 27 d’octubre del 2011

Els comerciants d’Alfarràs aposten pel verd

L’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alfarràs ha anunciat una campanya de promoció de l’ús de bosses reciclables per reduir la despesa de les de plàstic i contribuir a la conservació de l’entorn. A més, proposa xerrades sobre l’aplicació de les xarxes socials al comerç i sobre coaching i planeja un sorteig pel nadal vinent.

El president de l’Associació, el Sr. Ángel Díaz, explica aquesta iniciativa subvencionada per la Generalitat de Catalunya, qui ha llançat una nova normativa sobre el tema: “Disposarem de 5000 bosses totalment reciclables per repartir entre els clients de tots els comerços per mentalitzar la gent que la portin alhora d’anar a buscar els productes: ja no només per evitar el cost de la bossa sinó per complir la normativa i òbviament millorar el medi ambient.”

A més, l’organisme, amb l’ajuda de l’Ajuntament, ha organitzat interessantíssimes conferències obertes a tots els interessats per exposar les possibilitats que ofereixen les xarxes socials d’internet als comerciants i per treballar el coaching. Duraran únicament tres hores i es duran a terme entre els mesos de novembre i desembre. Pel que fa a la campanya nadalenca d’aquest any, l’organització ha previst organitzar un sorteig per tots els clients d’Alfarràs de 20 regals valorats en 50 euros.

L’Associació doncs continua fent esforços per lluitar contra l’apatia estesa, reflectida en la recerca infructuosa de membres per renovar la junta directiva però també en l’escassa participació que reben les activitats: “La gent està molt poc motivada. Malauradament no hem estat capaços d’aconseguir grans aforaments.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada