dilluns, 19 de desembre del 2011

El Grup de Teatre l'Acudit va emocionar el poliesportiu d'Alfarràs el passat dissabte amb la representació de Grease. Marc Martínez i Laura Alcalde es van posar en les pells de Danny Zucco i Sandy Olson, els protagonistes d'un clàssic que va redescobrir l'ambient cultural i musical dels 50.

Amb una posada en escena extraordinària tenint presents els escassos recursos, aquest grup de teatre amateur amb més de 25 anys d'història va sorprendre a un públic que inundà tot el pavelló poliesportiu a la sessió nocturna. Els espectadors van poder gaudir, a més d'una divertida interpretació, de les cançons del musical en directe i en català, des de "Vull les nits d'estiu" a "Tu ets allò que jo vull." Per aconseguir-ho, l'Acudit va estar assessorat per tres professors de Barcelona en els àmbits de cant (Laura Plà), direcció i coreografia. 

A més, pel preu d'una entrada de 10 euros no només es cobrien les despeses de l'obra. L'actuació, que es va dur a terme a les 18:00 i a les 22:00 h, formava part del programa que Alfarràs va projectar per a la Marató: part de la recaptació va estar destinada a l'edició d'aquest any, encarada a la investigació de la regeneració i el transplantament d'òrgans i teixits, que finalment va superar els 7 milions d'euros. 

L'actriu Marta Gràcia, alter ego de Rizzo, una de les "Pink Ladies", va comentar a aquesta publicació que la realització de Grease ha estat una tasca molt laboriosa que es va endegar fa més d'un any. Segons Manel Vaca, en el paper de Tom Chisum, els assajos es realitzaven durant sis hores tots els divendres i dissabtes i tres dies abans de l'estrena els entregats participants van passar el mateix temps cada nit procurant enllestir tots els detalls. Malgrat diversos entrebancs i complicacions, totes les dificultats es van sueprar desembocant en una fantàstica representació que traslladà a John Travolta i Olivia Newton John a l'escenari d'un animat Alfarràs. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada