divendres, 30 de desembre del 2011

Els nens d'Alfarràs obren el Casal de Nadal

El Casal de Nadal es va iniciar el passat dilluns al pavelló poliesportiu d’Alfarràs complint les expectatives. Finalment, 22 nens podran gaudir durant aquestes dues setmanes de festa de jocs, manualitats, balls… Als més grans (a partir dels sis anys) se’ls ofereix la possibilitat de participar en les activitats esportives.

Malgrat el limitat nombre d'inscripcions, sens dubte fortament influït per la situació econòmica, el Casal de Nadal s'està duent a terme amb èxit.  Els organitzadors oferien quatre opcions amb horaris variats i la possibilitat de dinar o no. Al mateix temps, la inscripció es podia fer per una o dues setmanes i els preus s’adequaven a cada una d’aquestes variables. 


L’equip tècnic, format per monitors titulats amb experiència i coordinat pel tècnic d’esports de l’Ajuntament, ha adaptat totes les propostes als diferents nivells i edats. Ha estat l’Ajuntament d’Alfarràs, concretament la regidoria d’esports, qui ha planificat les jornades amb la col·laboració de l’AMPA de l’Escola Pinyana. Es pot aconseguir més informació visitant la casa de la vila o mitjançant els telèfons següents: 973 76 00 07 o 650 441 765. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada